OBČERSTVENÍ
... tušíš správně!

Pravěcí lidé jedli jídlo, které bylo pro ně snadno dostupné. Hledali rostlinnou stravu jako např. divoké listy, různé bylinky, bobule, ořechy, semena, zeleninu a ovoce. Dále jedli ryby, ptáky, ptačí vejce, hmyz, termity, plazi, ježky, zajíce, jezevce, divoká prasata a červené maso - což byli jeleni nebo hovězí.
Zvěř lovili za pomoci vyrobených nástrojů jako např. kopí, zatímco ryby chytali do sítí.
Jídlo se vařilo, nebo grilovalo na ohni, ale mnohdy se konzumovalo syrové!
Usušené kořeny rostlin a obiloviny se drtily a za přidání vody se z vypracované směsi na ohni pekly placky.
Vzhledem k nejistotě, odkud budou lidé brát jídlo zítra, za měsíc nebo za rok, zvláště v dobách hladomoru nebo sucha, prehistoričtí lidé nemrhali žádnými zdroji potravy a snažili se zužitkovat vše, co se jim podařilo obstarat!
A právě takový bude náš offsite!